RSS

Find Doctor in USA App

07 Jul

Halo semua, mau share app nih, lagi iseng-iseng bikin, ini app nya sederhana aja, jadi buat cari dokter di Amrik.. Humm, soalnya target amrik, jadi postingannya gw pake Bahasa Inggris ya.. ^^
Yang mau bantu testing silakan, ntar kasi saran/kritik aja..

Hi all, I just finished developing my app.
Can I have a little help here for testing??

It’s a very simple one though, it’s searching for doctor in America, so you type the keyword(name or specialty) and your city, and it will return doctors in that area.
You also can view, and directly call the doctor.

here’s the installer’s link:

https://market.android.com/details?id=com.daniel.FindDoctor

Note: You need an internet connection to use this app.
Thanks for all of you, the feedbacks (suggestion or critics) are very welcomed here..
^^

Advertisements
 
2 Comments

Posted by on July 7, 2011 in Uncategorized

 

2 responses to “Find Doctor in USA App

  1. toni

    July 12, 2011 at 4:06 am

    bung daniel, kenapa find doctor nya untuk amerika? kenapa bukan untuk indonesia? klo aplikasi kayak gitu dapat databasenya dari mana bung… emang pengguna android terbesar negara mana? amerika kah? terimakasih atas pencerahanya, maklum saya masih pemula

     
    • Daniel Hace

      July 12, 2011 at 4:54 am

      haha, iya, gw bikinnya bt Amerika, soalnya emang penyedia data nya cuma nyediain data dokter di Amerika. Di app nya ada gw kasi keterangan sumber data nya.. ^^
      Kalo pengguna Android terbesar negara mana kurang tau deh. ini kan bikin Amerika soalnya data nya ada cuma Amerika. Hehehe.

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: